interieurarchitectuur en inspiratielab in Mechelen

Nieuwe expo vanaf 31 maart!

Merel De Haes

Studio Borgerstein kleurt Studio Binnekyk… een expo waar ik hard naar uit keek en een initiatief waar ik veel warmte voor voel. Ze gonsden al een tijdje als een oranje lichtje op mijn radar, maar na mijn bezoek aan de expositie die ze in samenwerking met Omarcity / Raymundo opzetten, was ik helemaal verkocht. Een […]

Nieuwe expo vanaf 31 maart!

Studio Borgerstein kleurt Studio Binnekyk… een expo waar ik hard naar uit keek en een initiatief waar ik veel warmte voor voel. Ze gonsden al een tijdje als een oranje lichtje op mijn radar, maar na mijn bezoek aan de expositie die ze in samenwerking met Omarcity / Raymundo opzetten, was ik helemaal verkocht. Een zeer mooi kleurgebruik, pure tekenstijlen en telkens een beeld met een uniek verhaal. De studio is een 20- à 30-tal kunstenaars rijk, we hebben dan ook van elk van hen één of meerdere werken uitgekozen zodat we met veel variatie en de eigenheid van elk van hen een zeer mooi aanbod kunnen bieden. Eerlijk gezegd, ieder werk past in ons lab…

Welkom op de vernissage > vrijdag 31 maart ’23 vanaf 19u. Korenmarkt 41 te Mechelen.

Meer info over Studio Borgerstein? https://www.studioborgerstein.be

WELKOM!