interieurarchitectuur en inspiratielab in Mechelen

Stijladvies

De wereld van Studio binnekyk is een feest van kleur, lef en kennis. In elk project dat we doen zijn we nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar je levensstijl, je favoriete kleur en de hoeveelheid planten die je een thuis wil geven. Met de juiste elementen geven we je ruimte meer karakter.

Stijladvies
1.

Licht

Licht zorgt niet alleen voor een klare kijk, maar brengt ook sfeer en gezelligheid. We helpen je graag de juiste zaken in de spotlight zetten.

2.

Kleur

Studio binnekyk bekent graag kleur. Ingetogen of fel, de perfecte combinatie kleuren in de voorziene ruimte vinden is een uitdaging die we maar al te graag aangaan.

3.

Decoratie

Met de juiste decoratie maak je je thuis nog meer jij. Onze zorgvuldig gecureerde collectie is altijd gedurfd, onverwacht en verfijnd.

4.

Meubilair

Meubilair ondersteunt je levensstijl en voegt panache toe aan je ruimte. Studio binnekyk gaat steevast op zoek naar unieke stukken die zowel praktisch als esthetisch zijn.

5.

Materiaal

Interieurdesign is spelen met verschillende materialen in een ruimte. Materialen kunnen elkaar ondersteunen en een huis karakter geven. Wij wijzen je graag de weg doorheen het ruime aanbod aan mogelijkheden.