interieurarchitectuur en inspiratielab in Mechelen

Opening Studio Binnekyk & B&Binnekyk

Merel De Haes

Het is me voor de eerste keer in m’n leven gelukt om ontspannen een voorstelling te geven. De nieuwe Studio Binnekyk voelt voor mij als een tweede thuis. De puzzel is na allerlei ervaringen eindelijk compleet, dit met als grote factor de vondst van het pand. Het hele proces bevestigt me in de overtuiging dat […]

Opening Studio Binnekyk & B&Binnekyk

Het is me voor de eerste keer in m’n leven gelukt om ontspannen een voorstelling te geven. De nieuwe Studio Binnekyk voelt voor mij als een tweede thuis. De puzzel is na allerlei ervaringen eindelijk compleet, dit met als grote factor de vondst van het pand. Het hele proces bevestigt me in de overtuiging dat alles tijd nodig heeft, de dingen moeten kunnen groeien, en dat mag ook zo zijn bij het inrichten van een goed interieur.

Het enthousiasme en inlevingsvermogen van iedere bezoeker heeft me absoluut ontroerd en versterkt in mijn initiatief. Ik ervaar het als een enorm compliment dat de mensen binnen stappen, heel snel mee zijn in mijn verhaal en er ook echt in geloven. Dat ze blij worden van het bekijken, voelen en ervaren van de ruimtes en de sfeer. Zin krijgen om af en toe iets verder te gaan.

Ik geloof heel erg in “samen sterk”, dus het idee om dit platform te creëren, door en voor mensen die in het vak zitten, is absoluut versterkend en een meerwaarde voor mensen die aan een (ver)bouwavontuur zullen starten, of gewoon hun leefomgeving net dat ietsje specialer willen maken.