interieurarchitectuur en inspiratielab in Mechelen

Maak kennis met Omarcity world

Merel De Haes

Jaren geleden, bij een bezoek aan een boezemvriendin in het verre Colombia, speelde ik met het idee meubilair te beginnen importeren. Ik werd bij mijn reizen daarheen telkens verliefd op de kleurrijke en speelse stoelen die zo typisch zijn voor het land. Maar naïef en absoluut niet ondernemend leek me dat eerder een verre droom, […]

Maak kennis met Omarcity world

Jaren geleden, bij een bezoek aan een boezemvriendin in het verre Colombia, speelde ik met het idee meubilair te beginnen importeren. Ik werd bij mijn reizen daarheen telkens verliefd op de kleurrijke en speelse stoelen die zo typisch zijn voor het land. Maar naïef en absoluut niet ondernemend leek me dat eerder een verre droom, één van de velen.

Tot ik op het aanbod van Heleen en Pieter (Omarcity World) botste, die net als ik verliefd waren geworden. Maar het was niet enkel hun samenwerking met Tucurinca die me zo inspireerde, ook hun visie, verwondering, de wereld die ze creëren, de andere samenwerkingen alsook hun levenswijze incl. gezin zijn zo bijzonder. Elk gesprek met Heleen geeft me een extra duw in de rug om echt te geloven in dat buikgevoel, een bepaalde vrijheid na te streven…

Louisatown is echt een bezoekje waard!

Er is een variatie aan objecten in de Studio te vinden, en we kunnen altijd een volledig op maat eigen ontwerpen creëren. Contacteer ons voor meer info!